Post by siorilorrison on Mar 16, 2022 14:44:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish from scratch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish from scratch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack játék (végtelen állóképesség) ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish from scratch 2022 version ▞▞▞
Learn Spanish from scratch آموزش whhc
Sokat tanult eddig
Eddig ez az alkalmazás volt a legjobb az igeragozás és a teljes mondatok megértésében.
Kiváló, remek munka, kellene néhány interaktív kép. Segíti a kognitív visszaemlékezést.
Learn Spanish from scratch Образование dqtc
eddig nagyon könnyű és szórakoztató
Könnyű és gyors tanulás
Nagyon könnyen követhető leckék, bár nagyon alapvetőek. Mintha ismét felfrissíteném a gimnáziumi és az egyetemi spanyol óráimat.
Nem tetszett az alkalmazás. A példák zavarónak tűnnek.
Ez az alkalmazás igazán fantasztikus 👌🔥 wow, nagyon egyszerűnek tűnik tőle a spanyol, azt tanácsolom mindenkinek, aki meg akar tanulni spanyolul beszélni, hogy szerezze be ezt az alkalmazást, ez a legjobb
Imádom ezt az alkalmazást!! Még alig ismerkedtem meg az összes funkcióval, de úgy érzem, a gyakorlatok előrehaladása megfelelő az én szintemen.
Imádom ennek az alkalmazásnak az egyszerűségét! A diák rövidek, és világosan és tömören elmagyarázzák, mit jelentenek a szavak és kifejezések. Úgy találtam, hogy ez sokkal hatékonyabb, mint az O által kipróbált többi alkalmazás, például a Duolingo.
Magyarázat a tanultakról, jó hangzás és könnyű navigáció. Ízléses betűtípus.
A magyarázatok világosak, a példák pedig éppen elég új anyagot tartalmaznak anélkül, hogy túlterhelnék.
Ezzel az alkalmazással könnyebben tanulok, mint másokkal. És élvezem az új nyelv tanulását. Azt ajánlom.
Nagyon könnyen használható, és megtanulhatja a kiejtést is. Ez is egy jó időtöltés, mert tanulságos és szórakoztató a használata❤
Family Island - Game pertanian Santai izu
Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség a spanyol vagy bármilyen nyelv tanulására. mondatokat ad, amelyek csn-t felcserélnek, és megmutatja, hogyan kell írni és kiejteni.
Nagyon jó alkalmazás kezdőknek, nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeretne tanulni, mert megtanulja a mondatszerkezetet és bizonyos szavak használatát is
Első benyomások, tetszik. Napi átlagos fél óra munka után nagyon élvezem az alkalmazást, ez a legjobb, amióta elkezdtem spanyolul tanulni.
Kezdők szempontjából hasznosnak találom ezt az alkalmazást.
Rengeteg tipp, kezdőknek is kiváló.
Imádom ezt az alkalmazást
Nagyszerű alkalmazás, hogy offline is használhatja. Sokat tanultam az itnántól és a spanyol nyelv tanulására szolgáló dühítő alkalmazásától.
Szeretem ezt az alkalmazást, mert bár most kezdem, úgy érzem, gyorsabban haladok, mint amire számítottam. Nem úgy tanít, mint a többi alkalmazás, de nekem kényelmesen működik!
Ez egy egyszerű módja a spanyol tanulásnak
Ez az alkalmazás sokat segít nekem
Nagyon szép alkalmazás segít a mindennapi spanyol beszélgetésekben. Főleg, ha ezt és más alkalmazásokat is használod.
Tetszik, ahogy a nyelvtani szabályokat egyszerűen elmagyarázzák. Nagyon hasznos. Elégedett ezzel az alkalmazással, és ajánlom
Az első alkalmazás, amelyet igazán megértettem, miért ejtik ki a szavakat úgy, ahogy vannak. Szeretem !
Tetszik, hogy könnyen használható. Lépésről lépésre végigvezettek, elmagyarázták az új szavakat és lefordították a mondatokat.
Nagyszerű alkalmazás. Nagyon hasznos és felhasználóbarát.
Hasznos az első alkalommal
Jó. Tetszik a koncepció. Szerintem jó ötlet minden 5 kártya után 1 mondatot hozzáadni, amely bemutatja mindazt, amit az 5 kártyán tanítottak. Ezt a mondatot meg lehet jegyezni felszólításként. Megpróbáltam saját mondatokat alkotni a tanított mondatokból, de nem vagyok benne biztos, hogy helyesek-e vagy sem.
Nagyon könnyen használható és érthető.
Nagyon jó alkalmazás, alapos és könnyen érthető. Mindenkinek ajánlom, aki alapszintű spanyol nyelvet szeretne megtanulni.
Learn Spanish from scratch განათლება cvms
Eddig minden rendben van, és minden simán megy. És nincsenek hozzáfűzések yayy!! De ahhoz, hogy egy alkalmazás ingyenes legyen, ez bárki számára nagyszerű.
rendben van, de pls javítsd ki a színt, amikor aktiválom a nightmode-ot, nem tudom elolvasni a szöveget.
A legjobb nyelvi alkalmazás, amit valaha használtam. Legutóbb a Fastlingót használtam németül tanulni, most pedig a spanyol nyelvem fejlesztésére.
Learn Spanish from scratch Eğitim ktq
A demó önmagában csodálatos, ezért azonnal megvettem a teljes verziót. Ez a legátgondoltabb, legintuitívabb spanyol forrás. Még a saját nyelvemről is többet tanulok! Még mindig a szerkezet köré tekerem a fejem, de könnyű, áttekinthető és egyszerűen átdolgozható.. semmi probléma! Nem veszem el, hogy hol vagyok, ez egyszerű és egyszerre kihívást jelent, és a listák és a gyakorlatok zökkenőmentesen kapcsolódnak egymáshoz. Még egy hónap sincs, és egyedül is el tudok olvasni és lefordítani egyszerű mondatokat. Muy hermoso/a 👌👌👌
Nagyszerű alkalmazás, eddig nagyon tetszett
Jó, jól tanított anyag
Könnyen használható és tiszta, eddig nem volt probléma, az alkalmazás jól működik
Ez az alkalmazás nemcsak a szókincs elsajátításában segít, hanem a nyelvtant és a helyes mondatok felépítését is megtanítja.
Most kezdtem, de nagyon lenyűgözött és elégedett vagyok vele. Számos módszerrel tesztelheti előrehaladását.
Frissítve, de elég kevés a szó
Még csak most kezdődött, de eddig nagyon élvezetes volt így tanulni.
Nagyon szeretem ezt az alkalmazást! Minden nap tartalmaz olyan mondatokat, amelyeket minden spanyol tanulónak meg kell tanulnia.
Jó
Ez az alkalmazás rendelkezik potenciállal, a vizualitás, az elrendezés és a könyvszerű platform A, de ez nem a semmiből való alkalmazás, ahogy azt állítja. Inkább egy durva vázlatos átdolgozás azok számára, akik rendelkeznek némi spanyol tudással. Egy teljesen kezdő számára ez zavaró lesz. Pl. (1/500) hablar. A legtöbb ige ar-ra végződik. A Yo jelentése én, és az ige végződése is .O (hablo), amely az -ar végződést helyettesíti. Ez választ ad a probléma megoldásának bemutatása nélkül.