Post by chaberraibairan on Mar 8, 2022 9:40:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny\u0027s Island ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny\u0027s Island IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Johnny\u0027s Island 2022 version ▞▞▞
Dobra igra, vendar postane dolgočasna in dolgočasna po nekaj urah
Kokosova igra izklopi igro in izdati moram veliko svojih osebnih podatkov
Majhen, a dober Potrebujem 2. del...
Zabavno je, vendar je treba delati, nekatere mehanike, kot so morski psi, so pokvarjene. Ker je to nova igra, sem prepričan, da bo veliko težav odpravljenih in dodane nove vsebine, tako da me ne skrbi. Če vas zanima igra za preživetje upravljanja z viri, jo poskusite.
Ko sem ubil Like 2 Fish It Glitch, se nič ne pojavi, ko znova zaženem igro. Nisem ujel ribe, ko sem jo ujel, je storil isto stvar, ki sem jo poskusil narediti nekaj, potem sem lovil ribo, še vedno napaka Posodobite to pls
to igro, ki sem jo priporočil, jo je treba prenesti.
Ne dovoli mi, da ga namestim. kar naprej govori v čakanju je rekel, da čaka že en teden, zdaj je tako nadležno
Zajedanje
Vau igra
Meh!
Ta igra bi bila res super. Toda ne daje vam niti priložnosti, da poberete les, preden vas poje morski pes.
Zelo lepo
Johnny's Island عمومی olpo
To NI Johnny Castaway (na žalost) Je pa precej spodobna igra. Vaša dejanja in njihovo pomanjkanje imajo resničen vpliv in nagrade prihajajo počasi, a dobro zaslužene.
Torej, če bi lahko dobili
Mislim narediti q razlog za kočo. Odlična igra. Prav tako mislim, da je signalni ogenj dobra ideja. kaj se ti ukvarjaš? Dajte malo možnosti, da vas zaniha letalo ali čoln
Kul in zabavno
Odpadki
Če neha iti iz igre nazaj na to, da se je treba vrniti v to, bi bila super igra in če bi se razširila mimo izhoda z otoka in preživetja in preživetja na drugem mestu ter naloge za preživetje v oceanu, bi bila z njo vrhunska igra
Z gradnjo splava sem ga uspel premagati na dva načina in ko sem preživel 31 dni, je orkan uničil otok. Nisem prepričan, ali steklenice služijo namenu. Vseeno je spodobna igra
Kar naprej me jemlje ven
Naslednja stopnja
Preprosto, a dobro narejeno.
Ne najboljši, ne pa tudi najslabši
Zelo zaostaja.
Johnny's Island ง่ายๆ wsix
NC1
Edina stvar, ki jo sovražim pri tej igri, je ribolov. Na žalost je dovolj slab, da teče celotno igro.
Naic
to je res kul igra
Po vsakem oglasu se igra zruši in jo je treba znova naložiti.Potem, ko končno dobim raft, lebdi iz zaslona, 1000 SP, oglas, nato se zruši in ga ponovno naloži nazaj na točko, preden sem sploh naredil raft.
potrebuje več igranja
Niti igral, ampak vem, da je tudi to kimanje! Najboljši ohranjevalnik zaslona vseh časov! Johnny Castaway! Razred!
Najslabša igra
Oglas kreativni način prosim
Johnny's Island Опуштене fzp
Na začetku je nekoliko zasvojenost, ni slaba igra!
tako neverjetno
Všeč mi je, lahko narediš še kakšne druge igre
1 leto nisem mogel najti otoka Johnnyja, a sem se vrnil
Morali bi dobiti drugo priložnost, ko nas napadejo morski psi
Ta igra ima polni potencial za pridobitev petih zvezdic glede na svojo velikost. Dobra igra, poskusite enkrat.. ima veliko skrivnosti... Prosim, razvijete več stopenj, ki jih nestrpno čakam..
Na težko
Izjemno težko dobiti dnevnike. Morski psi se nenehno pojavljajo
Super, ampak grafika oooooo
Jaz ljubim to igro. Igram jo že nekaj časa in me zanima, kdaj bo nova posodobitev?
Johnny's Island Jednoduché hry rsek
To je super in vse to, ko je lovljenje rib preprosto težko in se energijska ploščica prehitro spusti
Igra bo povzročila napade morskih psov fotoobčutljivim ljudem. Nisem eden izmed njih, vendar je v tako kratkem času ZELO bleščeč.
Ossum
Square Bird Alkalmi zgsf
Vsakič, ko se prijavim/kliknem na aplikacijo, me odvrne, a ko sem se prvič prijavil, mi je dovolil in bilo je zabavno
Poopy
Odličen ubijalec časa. Zbiranje hlodov sploh ni težko, vsak, ki je kmalu premagan, je noob. Sem na 276 dnevu in sem zamudil samo enkrat (na srečo me je rešila "stvar")