Post by chaberraibairan on Mar 8, 2022 9:31:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ошейник, текстовый квест, том первый ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ошейник, текстовый квест, том первый IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více klíčů ▞▞▞
▞▞▞ Ошейник, текстовый квест, том первый 2022 version ▞▞▞
Je to šik
Je to hledání snů! Složité, multilineární, zkroucené tak, že je možné sečíst víceméně stabilní obraz toho, co se děje, pouze tím, že každé z větví zničíte spoustu času. Všechno je propojené a tak krásně propletené, že prostě není síla se odtrhnout, dokud neposkládáte celou mozaiku dohromady. Hrdinka je úžasně flexibilní a přitom se jí všechny akce zázračně nevymykají z obrazu, ať už jí vytvoříte jakoukoli postavu. Každá větev chytá. Moc děkuji autorům za tento úžasný zážitek.
Hra je velmi těžká, ale právě proto je šíleně zajímavá. Od prvních minut přituhuje, je velmi těžké se odtrhnout. Dávám 4 hvězdičky, protože v jednu chvíli (v pobočce s ambasadorem) prostě není tlačítko ZPĚT a nemůžu nic dělat, jen úplně resetovat předchozí postup a začít znovu. Je to velmi trapné😢
Skvělá hra a úžasný příběh. Narazil jsem pouze na jeden problém - mám nastavený jazyk anglického rozhraní, což způsobuje problém s nápisy v menu. Spousta textu prostě září jako žádný překlad. Pokud můžete překlad menu zrušit, budu vám velmi vděčný. Nebo jak donutit aplikaci nastavit jazyk. Předem děkujeme za vaši pomoc.
Skvělý quest, nikdy se nenuďte. Rozmanitost pohybů je úžasná: jakýkoli špatný pohyb a vy nevíte, co bude dál. Plnohodnotný, jasný, objemný, pečlivě promyšlený svět. Těší mě provázanost linií v celkovém ději, vedlejší postavy přecházejí z řady na řadu, což tvoří celistvost. Jako by svět existoval odděleně a vy, jako náhodný herec v inkluzivním divadle, s ním interagujete. Jedna špatná věc: z názvu není jasné, jak hru nahrát. Pár slotů proto na testování uletělo a slotů je 5.
Hra je velmi zajímavá. Náhlé výkřiky polekané; atmosféra je děsivá, napjatá, zvláště při prvním spuštění. Určitě budu hrát dál a těším se na nové hry.
Z nějakého důvodu se barva "listu" změnila na černou, nyní nemohu přečíst, co je na něm napsáno. Mohu dělat jen to, co je na tlačítkách. Ví někdo, co dělat?)
Kdy bude příběh v angličtině?
Božské hledání. Těšíme se na pokračování 🤭
Výborná textová hra, zajímavá a těžko se odloží. Nic extra. Líbí se mi, těším se na plnou verzi.
Hra je úžasná! Ale mám jednu otázku - je ve hře hudba nebo není? Jen v menu můžete vypnout nebo zapnout hudbu. Nicméně, ať jsem se to snažil zapnout sebevíc, pořád to tam nebylo. Možná by to nemělo být, ale proč je to v nastavení. Doufám, že se jedná o chybu a je přítomen alespoň nějaký krátký hudební doprovod. Koneckonců, s ním bude textový quest mnohem lepší a dynamičtější!
Tuto hru stahuji již několik let. A někde je ode mě určitě víc komentářů, jen z jiných zařízení) Opravdu nádherný textový quest. Tak promyšlený a krásný vesmír, tolik pohybů, které povedou k různým výsledkům. Obdivovaný!
Hra je prostě neuvěřitelná, zatím prošla dostupnými díly pro kouzelníka a inkvizitora - příběh zaujme a nepustí!
Přeložit angličtinu?
Ошейник, текстовый квест, том первый 角色扮演 wcl
Dal jsem 4 ☆, protože nepohodlný inventář a způsob pohybu občas zaženou jakoukoli chuť hrát; příkladem nepříjemnosti může být i doplňování pracovní plochy v pobočce Královského pokladníka - zde je nutné, aby GG vstal od stolu, aby doplnil kalamář😠; Pamatuji si také závadu na inkvizitorově větvi – čpavek se vždy ukázal jako slabý; Kombinace všech těchto nedostatků činí opakování questu nudným. P.S. A The Spy má děj odsouzený k zániku – nemá přístup k mnoha věcem.
přidat anglický jazyk
Recharge Please! Réflexion qkf
Scenárista by měl být nominován na Pulitzerovu cenu! Doufám, že ve stejném duchu to bude i v dalších dílech.
Velmi zajímavá hra! Detailní děj, různé postavy, barevné scény, hádanky. Silná a inteligentní hrdinka, kterou je radost hrát. Nelze dát dolů 10/10
Ошейник, текстовый квест, том первый Rol ijro etiladigan cign
Není k dispozici v angličtině?